Co bude s tvorbou?

Jak si asi většina z vás všimla, tvorba už téměř měsíc stávkovala, protože se Szüzke nějak pořád neměla k rozdání MP.

Nu, vzhledem k tomu, že mi ani neodpovídá na zprávy, mě to přestalo bavit. Nyní jsem tedy MP rozdala já a omlouvám se vám za to, že to tak trvalo.

Každopádně Szüzke zbavuji správcovství tvorby a její hodnost opět klesá na Sigmu. Nabízí se tedy otázka - kdo po ní převezme tvorbu? Hlaste se v komentářích pod tímto článkem. Nezapomeňte vždy uvést, jak dlouho jste ve smečce, proč byste to správcovství měli dostat zrovna vy a jak často byste MP za tvorbu rozdělovali.

Vybraného správce tvorby samozřejmě čeká hodnost Théta a lidská podoba.

Ať se daří!

MM

Co bude s tvorbou?

Za tohle nic nedám...

No ráýda bych to zkusila. Bavilo by mě to a to dost. Teď mám i dost času, takže bych stíhala rozdávat KMŠ co nejčastěji. Také jsem tu podle mě už docela dlouhý čas. Teď to podle mě už bude rok co tu budu. Ale i tak. Budu ráda rozdávat KMŠ, když mě vybereš. Za zkoušku nic nedám, takže nu což...

Safira Faires Safírový plamen

*Hlásí se*

Zdravím,
nemohl jsem odolat možnosti se přihlásit. Jsem je smečce 4 měsíce (a den :D). S funkcí admina jsem se setkal na nejedné RPG hře. I když s rozdáváním odměn za tvorbu moc zkušeností nemám (a rád bych měl ^^), tak většinou stejně zastávám obecné administrátorství - takže ano, zkušenosti mi opravdu nechybí. Na internet mám přístup každý den, dokud nezačneme jezdit na chatu (to bych nemohl víkendy).
So... ^^
Zero R. L.

...

Tak zjevně jsem blázen, ale chci to zkusit, do něčeho užitečného dát svůj čas .. Ve smečce jsem byla 3x za jiné vlky, teď jsem to zkusila za vlčici a nikdy jsem nebyla spokojenější. Jestliže to sečtu, je to dohromady asi rok co tu pobývám. Tvorbu projíždím celkem pravidelně, líbí se mi tvorba vlků ve smečce, někdy jim závidím ten talent a vůli nevzdávat se. Jsou šikovní a originální.
Co dodat, ráda to zkusím. =)

HJ

Zkusit bych to mohl

No rád bych tuto funkci zastával já. Sice za Tarua jsem to docela krátce, ale už jsem tu byl i za jiné vlky. MP bych se snažil rozdávat nejčastěji jak bych mohl. Já můžu skoro pořád pokud zrovna nemám zakázaný Ntb.
No za zkoušku nic nedám =)

Taru

Přidat nový příspěvek