Allons-y, Penťáčkové,
vzhledem k tomu, že jsem nemocná a zrovna jsem se opravdu nudila, vyhodnotila jsem obě obnovené soutěže (odměny byly rozdány, výsledky ve Vyhodnocení soutěží) a zrealizovala Aragenin nápad.
Tedy ano, asi hodinu jsem strávila tím, že jsem všem vlkům přepsala MP přímo do...
Celý článek
Look Alive!
I když je ještě docela brzy, při debatě s Mir jsme se rozhodly na post Rosničky dosadit vlčici Imalu, která má se správcovstvím stránek už zkušenosti a její text se nám líbil nejvíc.
Věřím, že se o svou novou funkci bude starat a gratuluji jí, děkuji i všem ostatním, kdo se do konkurzu...
Celý článek
Hell o,
mám pro vás několik novinek. Zaprvé nás nedávno jakožto Admin opustil Electre, který se staral o herní počasí coby Rosnička. Tímto mu tedy děkuji za odvedenou práci a přeji hodně štěstí.
Pozice je tedy volná a je tu možnost se zapojit pro ty, kteří mají chuť pomáhat se stránkami, vyhlašuji...
Celý článek
Allons-y Penťáčkové,
adminstvo se shodlo, že jelikož lidské lovce nikdo nepoužíval, hodí se jejich registrace k registraci systémovek a každý vlk bude vždy moci mít jen buď systémovku, nebo lovce, ne obojí dohromady.
Myslím, že s touto změnou vážně nebudete mít problém.
See ya.
Celý článek
1. Vytvořena psychologická poradna Smečky Měsíčního Svitu - má svou stránku pod stránkou HRA.
2. Uzavřena a vyhodnocena soutěž O mně a mém já.
3. Nová soutěž - Dokonči příběh.
4. Malý dodatek k herním pravidlům, najdete ho téměř úplně dole na stránce HRA, je označen číslem 14.
ENJOY ^^
Celý článek
Allons-y drazí Penťáčkové,
bude se měnit fórum na registrace a posty.
Od začátku prosince se již nebude nic zasílat do fóra https://registrace-vlka.blueforum.cz/, ale do fóra https://smecka-mesicniho-svitu5.blueforum.cz/.
Prosím, abyste si do konce listopadu buď všechny záležitosti na...
Celý článek
*Modlí se, aby se to zase nesmazalo, páč už by jí asi šiblo*
Allons-y drazí Penťáčkové, tak vám přináším své rozhodnutí.
Neplánuju to nijak extra protahovat (kdyby se wifi zas rozhodla, že tu práci odhodí do nebeských výšin)- rozhodla jsem se, že na spravování postů zvolím rovnou tři...
Celý článek
Allons-y Penťáčkové,
vzhledem k odchodu Tarr máme takový malý problém. Chybí nám administrátor, který by spravoval posty (tedy četl je, uznával, popřípadě sepisoval, co je v nich špatně a je nutné opravit, psal je vlkům do profilů a upravoval hierarchii).
Ptám se tedy stávajících administrátorů i...
Celý článek
Allons-y drazí Penťáčci,
jak už to tak bývá, dříve či později musela přijít další čistka, tedy mazání neaktivních vlků ze smečky. Akutně hrozí smazání těmto vlkům:
Iki
Urus
Zackie
Heart
Omlouvám se, pokud jsem u nějakých vlků přehlédla omluvenku či jsou aktivní a já to jen nějak...
Celý článek
Jelikož i přes neustálá varování mě a Lock se stále na chatu zmiňujete veřejně o jiných stránkách, než jsou tyto, dávám zde takové malé varování: Kdo se na chatu bude zmiňovat o jiných stránkách, než jsou tyto, dostává poen. Všichni dobře víte, že tyhle věci patří do šepotu nebo reklam a i přesto...
Celý článek