Samotáři

Allons-y, Penťáčci.

Padl tu tedy návrh od Kyoshiho, že by se vytvořila speciální možnost "tuláků", tedy vlků, kteří nepatří ani do smečky, ani k vyhnancům. Tato možnost byla dost vlky odsouhlasena a tedy je již přidána do registrací a nyní se budou předělávat profily těch, co chtějí k tulákům, do samostatné sekce.

Tuláci mají neutrální vztahy jak se smečkou, tak s vyhnanci, mohou uzavírat partnerství, mít rodiny a stýkat se s kýmkoliv chtějí.

Hodnosti vám zůstanou stejné, i když se přidáte k tulákům.

Kdo by tedy chtěl opustit smečku/vyhnance a stát se samotářem, ať se prosím ohlásí do diskuzního fóra pod tímto článkem. Brzy bude vytvořena ta samostatná sekce a jeho profil tam bude přesunut.

Stejně tak tam pište své dotazy.

Snad se líbí.

MM

Samotáři

:D

Jelikož znám ze smečky asi tak jen 3 vlky a vím, že ani ostatní nebudu moc chtít poznat, hlásím se k tulákům taky.
No, už nevím, co bych víc řekla. :D
Snad po mě nechcete nějakou esej. :D

Tulák

Já se přidávám k Tulákům :DD ke smečce defakto nijak extra nepatřím což znamená že to pro mě bude asi vhodnější místečko :D tudíž Kurouš tulák!! :D

Hum, klidně si dejte jinou alfu. ^^"

Tarrouš taky padá k samotářům. Jednak, aby mohl potrápit Lockinu a jednak, že nechce bejt alfou Noční můry, která je o dost děsivější a Lockinky, která by jí nejradši zaškrtila. Pokud je problém s hodností, tak si všechny posty (i když dost nerada. ._.) napíšu znova. ^^"

Samotáři

Já dost váhám, hlavně nevím, jak to teď s Vyhnanci bude. Já v nich byla celkem dlouho a ráda, koneckonců s Lockinýma sklonama to zatím ani jinak nešlo, ale poslední změny v hierarchii mi udělaly čáru přes rozpočet. S pár lidmi jsem o tom už mluvila a Locki by se svojí povahou těžko někoho respektovala nebo nedejbože poslouchala. Zvlášť novou alfu, které by od jisté události nejradši místo toho ukousla hlavu.
Takže se asi bílá bestie bude muset z Lesa vyhnanců vystěhovat a já se hlásím jako první adept.

Přidat nový příspěvek