Samotáři

Allons-y, Penťáčci.

Padl tu tedy návrh od Kyoshiho, že by se vytvořila speciální možnost "tuláků", tedy vlků, kteří nepatří ani do smečky, ani k vyhnancům. Tato možnost byla dost vlky odsouhlasena a tedy je již přidána do registrací a nyní se budou předělávat profily těch, co chtějí k tulákům, do samostatné sekce.

Tuláci mají neutrální vztahy jak se smečkou, tak s vyhnanci, mohou uzavírat partnerství, mít rodiny a stýkat se s kýmkoliv chtějí.

Hodnosti vám zůstanou stejné, i když se přidáte k tulákům.

Kdo by tedy chtěl opustit smečku/vyhnance a stát se samotářem, ať se prosím ohlásí do diskuzního fóra pod tímto článkem. Brzy bude vytvořena ta samostatná sekce a jeho profil tam bude přesunut.

Stejně tak tam pište své dotazy.

Snad se líbí.

MM

Samotáři

:D

Ja chcem byť samotárka :D

Já? Yea! xD

Áňo i Sorkyi bude asi líp u tuláků.

...

Takže, i já bych se ráda stála "samotářkou". Děkuji
|Kage|

Tulák

Já se chci také přidat k tulákům :)

Keila jde také..

Takže jsem se rozhodla se přidat k tulákům. :)

...

Hlásím se jako další tulák :)
Jak jsem tak četl, nic nebrání partnerství "smečkaře" a samotáře, a jelikož do smečky také zrovna dvakrát se svou hrací neaktivitou nezapadám, bude to tak lepší ^^

num.

No, nijak moc do smečky nezapadám *ale možná jo* ale prosím chtěl bych k tulákům :¨)

Tadada

Jako správná partnerka se přidávám ke svému partnerovi Kurovi (=D) a přidávám se tedy i k tulákům jako on. Ano moje početná rodina bude asi ve smečce, ale jelikož sdílíme stejné území, tak určitě nebude problém se s nimi vidět, ale... dal někdo dohromady, jak to bude s masem, když se budou tuláci pohybovat po území smečky, kam by údajně neměli ani vkročit? =D

Re: Tadada

Tuláci se mohou po všech územích volně pohybovat, ačkoliv pokud narazí na nějakého hodně teritoriálního vlastence, asi to nebude úplně super :)

Derrinka váhá..

Derrinka váhala, ale stejně.. lepší jí bude u tuláku nejspíš, no co skusím to Hey jo :) přidávám se k tulákům :D

Přidat nový příspěvek