Novinky a žádost

Miremel M.

Tak, znovu vám přináším pár novinek.

1. Adopce

Bylo povoleno, aby si mohl jakýkoliv vlk ze smečky (tedy nemusí mít partnera a je jedno, zda jde o samce či samici), adoptovat jakéhokoliv vlka ze smečky, pokud je tento vlk mladší než on. Podrobněji v kolonce adopcí.

2. Administrátorství

!!!ZMĚNĚNO HESLO NA STRÁNKY!!!

Prosím tedy všechny adminy, ať si o něj nějakým způsobem napíšou, aby mohli vykonávat svou práci.

Jak víte, ze smečky odešla Blofri a v souvislosti s tím byl přijat nový admin- přivítejme tedy Reniera jakožto Thétu :) Renier bude mít spolu s Apokalipticou napůl registrace a profily systémovek a lovců. Nightmare zase bylo přidáno rozdělování MP za tvorbu. A chtěla bych se zeptat Locki, jestli by nechtěla dělat takového "zástupce", který by dělal všechno za admina, který by delší dobu nebyl přítomen.

3. Soutěž

Přibyla nová soutěž, která by se vám mohla líbit ;)
Edit báj Lokejro: Přibyly dvě! =D

4. ÚVPVN

Takže, konečně byla dodělána postava Melody Malone, dále byla přidána (nedodělaná :D) postava Lucy Saxon. Chtěla bych požádat adminy, aby, pokud chtějí, si každý vybral jednu postavu ÚVPVN a dotvořil jí povahu dle svého vlastního vkusu. Nebo si klidně může admin vytvořit svou vlastní postavu ÚVPVN. Jen mi prosím nesahejte na již dodělané a na Lucy x) Pokud by nějaký admin nechtěl či neměl čas tvořit postavu pro ÚVPVN, ať prosím zvolí nějakého vlka, který to ochotně udělá za něj.

5. Mazlíčci

Mazlíčci se od této chvíle budou udělovat jen, pokud dosáhnete 300 MP, jak navrhovala Locki. (Při této hodnotě MP si pak můžete pořídit mazlíčka i pro vlka i pro systémovku). Ti, kdo už mazlíčka mají, těm zůstane. Jeden herní charakter = jeden mazlíček.

6. Časopis

Nevím, proč byl smazán článek, ve kterém Tarra navrhovala, aby se na stránce dělal časopis, nicméně do diskuzního fóra pod článkem můžete dále psát své návrhy na rubriky.

7. Ilustrátor

Tento článek byl taky z nějakého důvodu smazán, ale padl tu návrh na Darkness jako ilustrátora. Já bych ji jako ilustrátora chtěla a rozhodně bych jí za její služby smečce nabídla nějakou odměnu. Co vy a Darkness na to?

 

To je asi vše, nezapomeňte se vyjádřit :)

Vaše Mir

Novinky a žádost

Dark atd. :D

Takže, Darkness gratuluji, málokdo tady má tolik umu jako ona.( <3.)
Dále také gratuluji Renierovi na post admina.

O :D

No tak jak se dalo čekat... nejvíce mě zaujal poslední článek o odměně :D
Né, všechny návrhy i Renierovo adminství mi příjde jako dobrý nápad. /Bora Sushi!/

Názor.

Na soutěž jsem se už díval, je velmi pěkná a o víkendu si na to snad najdu čas, spíše musím. Pokud jde o ÚVPVN, rád bych si vzal Rebeccu Pond, jestli s tím nebude mít nikdo problém. Možná vytvořím, až budu mít čas, i svou vlastní. S ilustrátorem souhlasím jako se všema věcmi, zde uvedených.
Naposledy bych chtěl říct, že jsem rád, že mohu být mezi adminy a moc za to děkuji. Budu se snažit dělat svou práci dobře. Snad budete spokojený =)

Přidat nový příspěvek