Konkurz na Rosničku

Hell o,
mám pro vás několik novinek. Zaprvé nás nedávno jakožto Admin opustil Electre, který se staral o herní počasí coby Rosnička. Tímto mu tedy děkuji za odvedenou práci a přeji hodně štěstí.

Pozice je tedy volná a je tu možnost se zapojit pro ty, kteří mají chuť pomáhat se stránkami, vyhlašuji tedy...


KONKURZ NA ROSNIČKU

Povinností Rosničky je měnit každý herní den (tj. každé tři normální) herní počasí a zapisovat herní dny, musí mít čas a notnou dávku svědomitosti a fantazie. Vlk s touto funkcí dostane automaticky hodnost Beta a možnost měnit se do lidské podoby. 

Byla bych raději, kdyby si počasí jako vedlejší práci vzal některý z Adminů, kteří už mají na stránky přístup, ovšem chci dát šanci i všem ostatním. Vaším úkolem tedy bude napsat popis počasí na celý den odpovídající délky a kvality a zaslat ho pod svým jménem do komentářů spolu se stručným důvodem, proč se o funkci ucházíte. 

Poslední slovo při výběru Rosničky má Miremel.

Přeji hodně štěstí, Look Alive! =)

 

L.

Konkurz na Rosničku

:D Ja sa hlásim :D

Obdobie: Jar
Tak a vítam vás vlci pri novom dni. Ráno budete môcť vidieť hmly. Teplota bude okolo -2°C. Vonku budete môcť ešte vidieť sneh. Spod snehu už bude vychádzať krásna zelená tráva. Dopoludnia sa teplota bude kolísať okolo 4-5 °C . Oblohu bude svietiť slniečko. Niekedy slniečko zakryjú mraky. Bude fúkať mierny a chladný vietor. No nie je to nádherný deň? Vtáčiky sa vracajú z teplého kraja naspäť do svojich domovoch. Medvede sa pomaly začínajú prebúdzať zo zimného spánku. Väčšina sa poteší na koniec tejto krutej a chladnej zimy, ktorá ani tento rok nebola milosrdná. Poludní a popoludní sa začne pomaly ochladzovať a teplota sa bude okolo tých 2-3 °C. Tu krása dňa pre niektorých končí. Na oblohe budú totiž dažďové mraky, ktoré zahalia celú oblohu. Vietor vtedy začne trochu silnejšie fúkať a ako by to nebolo dosť, večer teplota klesne na nulu. Vonku bude pršať a bude aj búrka. Vietor bude dosť silno fúkať. Stromy sa budú nakláňať z jednej strany na druhé. Niektoré zvieratá sa rýchlo schovajú do svojich skrýš a budú čakať pokiaľ sa búrka neutíši. Tohto večera sa nedočkajú, že sa búrka utíši. V noci bude stále búrka a bude aj dosť klzké blato ale na ďalší deň môžu čakať kľudné a príjemné počasie.
***********************************************************
Takže začnem stým. Aj keď sa dlho neukazujem na chate mám preto svoj dôvod. Lenže ja vlastne na túto stránku chodievam každý deň a tak chcem aj niečím pomôcť. Nechcem tu totiž byť len ako duch. Chcem niečím pomôcť čo by prospelo nielen mne ale aj smečke. Fantázie mám habadej takže dokážem vždy niečo vymyslieť. Dosť často sa doma nudím a tak aj keď ešte neprešli 3 dni od počasia môžem zatiaľ vymyslieť nové. Asi sa pýtate, ,,Ako keď je na tom tvoja sestra alebo mama?" Jednoducho. Mám veľa papieru ale aj zošitou takže by som tam mohla písať počasie poprípade aj upraviť keby sa mi tam niečo nepáčilo. Tak tu máte môj dôvod.... Jo a ešte niečo. Chcem keby som náhodou chcela odísť zo smečky (tak skoro sa to nestane to sa nebojte >:Đ mňa sa len tak ľahko nezbavíte.) Chcem aby tu po mne niečo zostalo. Tak a to je naozaj všetko :)

Rosnička :3

Jaro
12.12-12.13.2013
Na mnoha částech území Xikuratu dává příroda na sobě znát. Led pomalu, ale jistě roztává, stejně jako sníh. Zvířata už mají zimy taky dost a jistě vylézají ze svých úkrytů. Je velmi pravděpodobné, že narazíte na pár míst, kde se již začíná vyvíjet tráva. Celé území je pokryto rosou po deštivé noci. Ráno budou teploty stále pod -0 stupňů Celsia. Okolo poledne se teplota vyšplhá na 3-5 stupňů.
Studený vítr bude přicházet že severu od moře Sist var Faravel.
Dopoledne teplota klesne, a budou i silné přeháňky. Večer bude teplota opět pod -0 stupňů Celsia
Rosea Tenebrè

Re: Rosnička :3

Ps : Omlouvám se, vypadla mi Wi-Fi u.u. Důvod tedy napíší sem, jako dodatek.

Důvod?
Na PC trávím velmi času. S postama pro Kappy a Delty zatím nemám žádný problém. Myslím, že by mne taková menší práce doopravdy nezatěžovala. Sama hraji často hry, a vždy mne baví vymýšlet k tomu počasí. S fantazií myslím snad problém nemám :D
Jsem ochotná se o počasí starat a pravidelně ho měnit. :))

Rose

Počasie :D

Viem že sa to občas podobá na odpoveď s fyziky alebo biológie :D

JAR:
Sneh síce pomaly, ale isto začína miznúť z lúk aj lesov. Skoro všetká voda vzniknutá roztápaním snehu už vsiakla do pôdy. Na miestach kde je len tenká vrstva snehu alebo tam už vôbec nie je, môže byť mokrá kaluž plná blata Takéto útvary sú po celom území svorky, ale najviac na nízko položených miestach. Preto by ste mali byť opatrný pri prechádzkach po krajine. Najlepšie by bolo aby ste zaliezli do úkrytov, keďže v druhej polovici dňa by sa mala celým Xikuratom prehnať síce len slabšia prehánka, ale kvapky vody dopadajúce na sneh, urýchlia jeho miznutie taktiež bude viac bahna, a hladina v jazerách a riekach stúpne ešte o niečo viac. Okolo 3 hodiny by malo prestať pršať. Tráva zhnednutá časom a namoknutá dnešným dažďom, začína vyháňať nové zelené steblá bohaté na chlorofyl. Dnešný večer bude pokojný, akurát že bude pofukovať mierny vetrík.

No, a dôvod je jednoduchý som tvor zvedavý a rada skúšam nové veci. Toto je pre mňa výzva, a prečo by som sa s ňou nemohla trošku popasovať? Aj keby to nevyšlo, skúsila som to a môžem byť spokojná :D

Počas

Jaro:
Zimní radovánky už začínají být nedostupné. Sníh už pomalu roztává a na některých místech je už i vidět zelenající se tráva. Stromy jsou ale i přesto stále oholené a ještě chvíli zůstanou, než se vzpamatují ze studeného období. Na některých je ale už možný vidět sedící ptáky, kteří se vrátili z teplých krajin do svého domova. Po ránu, ale i přes den, je možné slyšet jejich zpěv. Ale nejen ptáci pociťují, že zima končí. Medvědi vylézají ze svých úkrytů,kde přespali zimu. Proto je možné je opět potkávat na celém Xikuratu. Může to být dosti nebezpečné, jak pro vlky, tak pro všechny obyvatele. Ze svých úkrytů nevylézají jen medvědi, ale i ostatní zvířata lesa a plání. Jejich počet se opět zdvojnásobuje, protože začínají námluvy. Zvěře by tak mělo být pro vlky hojně a jejich choutky by měli být uspokojeny. Rozhodně by neměli strádat. Teploty se v nížině pohybují okolo 5 - 8°C, ve výšinách je to okolo 2°C. Nedoporučuje se vylézat na vrcholky hor, mohlo by to být nebezpečné. A už vůbec se nedoporučuje ve vysokých výškách létat. Ve výšinách to bude mírněji foukat, ale do nížin se vítr často ani nedostane, a pokud ano, nebude skoro znatelný. U moře bude taktéž o trochu silnější, než v nížinách.

A důvod? Bavilo by mě to a byla by to výzva, každé 3 dny něco vymýšlet a udržovat u toho nějakou formu. Už dlouho jsem hledala něco, kam bych se zase napasovala do adminství. Začalo mi to nějak chybět. (=D)

Rosnička

Jak jsem psal o tuto prácičku bych měl zájem, bavila by mě, bavilo by mě vymýšlení různých počasí ke dnům, a možná by se mi i tím splnil sen, být moderátor :D I když webových stránek, i to se počítá ne? Nevím přesně v jakém podání by mělo být počasí tak to napíši jednoduše tak jak bych si to představoval já:
***
Období: Jaro
Počasí na den čtvrtek 12.12.13
Vítám Vás vlčci v tento nový den na Smečce Měsíčního Svitu. Dnes bude pod mrakem a s dešťovými přeháňkami hlavně po ránu. Ráno bude teplota okolo 0°C, s přibývajícími hodinami však bude stoupat a okolo poledne se dostane na příjemnou teplotu 6°C. Odpoledne od západu přižene prudký vítr, který bude sílit a přivede sebou mohutný déšť. Vzduch se ochladí k maximálně 2°C a k večeru se dostaneme i pod nulu. Okolo osmé hodiny večerní můžeme očekávat vyjasnění oblohy a bezvětří, avšak v noci očekávejte bouřky a přeháňky.
Krásné prožití dne Vám přeje Ethan
***
Já vím, chtělo by to trochu doladit :D

Přidat nový příspěvek