Hledání správce postů

Allons-y Penťáčkové,
vzhledem k odchodu Tarr máme takový malý problém. Chybí nám administrátor, který by spravoval posty (tedy četl je, uznával, popřípadě sepisoval, co je v nich špatně a je nutné opravit, psal je vlkům do profilů a upravoval hierarchii).
Ptám se tedy stávajících administrátorů i ostatních vlků smečky, zda by někdo z nich neměl o tohle zájem a byl by to schopný dělat. Mezi zájemci si vhodného kandidáta sama vyberu, pokud nikdo takový nebude (ach, ty Miriny požadavky), ujmu se postů sama (a to tak úplně nechcete).
Tak rozmýšlejte :)

PS: Všichni si na stránce hierarchie zkontrolujte, zda máte u sebe napsanou správnou hodnost, popřípadě se ozvěte do fóra pod článkem.

Hledání správce postů

Re: Postíky :)

Trochu jsem to prodloužila..
Jen že, jsem tu již ve smečce delší dobu / ano! Už to bude skoro půl roku xD/, a Posty jsem musela dělat již hodněkrát. Díky Tarr jsem se tedy naučila, v čem by měl být Post dobrý, a v čem bych ho nikdy neměla přijmout. Na počitač chodím deně, a vždy tu strávím tak 2-3 hodiny :) / no dobře .. Včera jsem hrála s Im jednu hru do 1 ráno ale to je jedno.. x´D /. Již dlouho tobylo mím snem se stát Adminkou, a pomáhat či radit jiným vlkům. Svůj úkol bych brala vážně, a nezneužívala ho :) No přece jen, je to na tobě Mir komu dáš tuto povinost do svých tlapek.

Přidat nový příspěvek