CELOSTRÁNKOVÁ AKCE

Dle návrhu Hattiry proběhne zítra (pondělí 27. 10.) celostránková akce na chatu. Podle předpokladů bude tato akce trvat od 19:00 do cca (hodně cca, fakt to vůbec není jistý) do 21:00.

O co vlastně půjde?

Půjde o herní akci, ve které se budou moci zúčastnit vlastně úplně všichni - smečka, tuláci, vyhnanci, systémovky. Téma je následující:

V Xikuratu byla Lawrencem (Mirino, znáš ho), geniálním lovcem vlků a nepřítelem Mir, nastražena malinká bomba o velikosti drobného parazita, která se připnula ihned sama automaticky nejbližšímu vlku na kožich (Mohla by to teda nakonec být Hattiry, stejně už je zmrzačená dost a navíc bez magie). Lawrence to Mir prostřednictvím něčeho oznámil a taky ti oznámil, že tenhle malý bombošmejd odpálí celé území, pokud ho včas vlci nenajdou, nikdo ale neví, na kom se bomba přichytila.

Mir se tuhle zprávu snaží roznést k co nejvíce vlkům a zároveň pátrat po oběti, na které bomba je.

Bomba vybuchne za čtyři hodiny od Lawrencovi zprávy. Podaří se vlkům nositele bomby najít? Přijdou na to, jak bombu zneškodnit?

Děj už si určíme my všichni svými herními příspěvky.

Cílem hry je vlastně... no, hrát. Vzhledem k nízkému počtu her na fóru a celkové klesající aktivitě členů to prostě zkusíme oživit takto, něčím, kde se nás pokusí co nejvíc zapojit.

Věřím, že stejně jako minulou akci (Partyvečer systémových postav), si i tuhle užijeme, a třeba nás to motivuje k dalším hrám :)

Do fóra pod tento článek prosím pište, kdo by jen tak orientačně na akci přišel.

CELOSTRÁNKOVÁ AKCE

*neví jak to nazvat*

Tak, nakonec přijdu a budu tu moct s vámi tuhnou až do bůhvíkdy =) =D

akce

Určitě se pokusím přijít ^^ Už se těším...

... {Velmi originální nadpis} ...

Jelikož mám čas, tak bych teoreticky měla přijít, ale je možné, že budu muset jet pryč, či se na mě WiFi opět vys.re a nechá mě bez připojení, také možnost.
Berte to tedy tak, že zatím mám v plánu přijít, pokud mi to ale WiFi dovolí, to bude zatím nadále záhadou ...
~ Szüzke ~

Přidat nový příspěvek